Hos Kognitiv Psykolog Silkeborg skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge henvisning fra egen læge. Henvisninger kan bruges ved ydernummerpsykologer, med overenskomst med den offentlige sygesikring. Du kan læse mere om andre muligheder for tilskud herunder: 

Tilskud fra ”danmark”: 

Hvis du er medlem hos sygeforsikring ”danmark” kan du i langt de fleste tilfælde få tilskud til samtaler hos en autoriseret psykolog. Der ydes normalvis 300 kr. i tilskud pr. samtale og 450 kr. hvis du er mellem 18 og 25 år. 

Du kan læse mere om betingelserne hos “danmark” her.

Husk ved første samtale at oplyse hvis du er medlem af ”danmark”. 

Sundhedsforsikring:

Mange er gennem deres arbejdsplads dækket af en privat sundhedsforsikring som også indbefatter psykologhjælp. Kontakt din sundhedsforsikring og hør du kan få tilskud til psykologsamtaler og hvilke betingelser de stiller. Jeg anbefaler at du altid undersøger vilkårene i din sundhedsforsikring inden du booker en tid.

Fagforeninger:

I enkelte tilfælde kan fagforeninger bevilge et beløb til psykologsamtaler, såfremt problemerne er arbejdsrelaterede. Kontakt din fagforening for at forhøre dig om denne mulighed.

Kommuner:

Nogle kommuner dækker et psykologforløb af kortere varighed. Kontakt din sagsbehandler i kommunen for at høre, om du kan opfylde de krav, de stiller.